رابطه ی مغز انسان و هولوگرام

مطالعات بر روی مغز انسان و اینکه اطلاعات در کجا ذخیره می شوند به مدل  هولوگرافیک  انجامید . این مطالعات نشان داد که اطلاعات همگی در یک بخش خاصی از مغز ذخیره نمی شوند . و جای مشخصی ندارند . تحیقاتی که کارل اشکلی در سال 1920 انجام داده بود نشان می داد که در صورت حذف قسمتی از مغز موش اطلاعات با اون باقی میمانند و حذف نمی شوند . تنها یک مشکل وجود داشت و آن اینکه هیچ کس نتوانست به مکانیسمی برای توضیح این طبیعت کل در هر جزء در ذخیره سازی حافظه برسد .

هولوگرافی

در سال های 1960 پریبرام به تفکر هولوگرافی رسید و متوجه شد به توضیحی رسیده است که دانشمندان دیگر به دنبال آن بوده اند . پریبرام بر این باور است که خاطرات در نورون ها کد نمی شوند ، یا در مجموعه کوچکی از نورون ها بلکه در طرح هایی از پالس های عصبی ذخیره می شوند که تمام مغز را طی می کنند ، به همان شکلی که طرح هایی از نور لیزر سرتاسر یک تکه فیلم هولوگرافیک را طی می کنند . تئوری پریبرام به این سئوال هم که چگونه مغز می تواند این همه اطلاعات را در خود ذخیره کند هم پاسخ می دهد . مغز انسان می تواند حدود 10 میلیارد بیت اطلاعات را در طول زندگی یک انسانی معمولی به خاطر بسپارد که این مقدار معادل 5 برابر دایره المعارف بریتانیکاست و جالب اینکههولوگرام ها هم علاوه بر قابلیت های دیگر شان ظرفیت غیرقابل تصوری برای ذخیره اطلاعات دارند . تنها با تغییر تابش لیزرها می توان تصاویر متعددی را روی یک ثبت کرد و یک سانتیمتر مکعب فیلم می تواند 10 میلیارد بیت اطلاعات درخود ذخیره کند .


هولوگرام ذخیره ,اطلاعات ,شوند ,انسان ,تواند ,پریبرام منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلودستان آقای آبگرمکن ابوالفضل علافیان (دبیرستان باقرالعلوم بادرود) دفتر پیشخوان دولت رایا ارتباطات فتحی کلبه ی زیبایی خاطره دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. MarcelinaCarter موسسه مشاوره حقوقی و وکیل دادگستری راستی میدونی که.....؟